Δραστηριότητες
Your Cart

Video Design

Τα βίντεο, ως μέρος του graphic design μπορούν να δημιουργηθούν με δύο κύριους τρόπους: είτε με γραφικά animation (γνωστά και ως motion graphic videos) είτε με επεξεργασία υλικού βίντεο (video editing). Η καλύτερη επιλογή για εσάς βασίζεται σε πολλούς παράγοντες μερικοί από τους οποίους είναι: η αισθητική και το brand της επιχείρησής σας, ο σκοπός για τον οποίο δημιουργείται το βίντεο και φυσικά το μέσο προβολής. 
Κάθε βίντεο δημιουργείται για να “μεταδώσει” ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Για αυτό το λόγο, πριν προχωρήσουμε στη δημιουργία του, είναι σημαντικό να αποφασιστεί τι θέλουμε να πετύχουμε μέσα από αυτό. Η διαδικασία αυτή θα μας βοηθήσει να ορίσουμε τον τρόπο υλοποίησης, το κατάλληλο κοινό και φυσικά ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία: το μέσο προβολής. 
Τα βίντεο μπορούν να προορίζονται είτε για διαφημιστικά σποτ στην τηλεόραση είτε για προβολή στο διαδίκτυο. Όσον αφορά το διαδίκτυο, μπορούν να δημιουργηθούν για ανάρτηση στα social media, στην ιστοσελίδα ή και σε διαφημίσεις Youtube. Φυσικά, οι αντίστοιχες προδιαγραφές διαφοροποιούνται ανάλογα με το μέσο.