Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας στις web εφαρμογές και άλλες Υπηρεσίες

ojp

Αν θέλετε να έλξετε  τους επισκέπτες σας μην υποτιμήσετε σαν υποδεέστερο τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Στην Web-Site παρατηρούμε την τρέχουσα τάση της αγοράς και συζητούμε τι είναι κατάλληλο για εσάς σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας στα μέτρα σας την ιστοσελίδα σας. Ο δυναμικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, μας δίνει την δυνατότητα να επανασχεδιάζουμε την web εφαρμογή σας κατά καιρούς ανταποκρινόμενοι στις συχνές αλλαγές του Web Design. Σας κρατούμε συνεχώς ενήμερους για το τι κυκλοφορεί από ανταγωνιστές σας ώστε να μένετε δυνατοί και παραγωγικοί στην αγορά……

Φροντίζουμε οι κατασκευές μας να είναι πλήρως συμβατές με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές τύπου Tablet, Phone, Smartphones και πλήρως διαδραστικές με απώτερο σκοπό να μην εγκαταλείψει κανείς την ιστοσελίδα σας λόγω ασυμβατότητας. .

Όπως και η δημιουργία φυσικού καταστήματος έτσι και η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι μια σημαντική επένδυση που μπορεί να διευρύνει το πελατολόγιο σας αυξάνοντας τις πωλήσεις σας μέσω του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος – e-shop. Η Web Site δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της δημιουργίας, της παραγωγής, και της προώθησης, ιστοσελίδων, προσαρμόζοντας την κατασκευή στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος προώθησης προϊόντων που ήδη έχει κερδίσει και την ελληνική πραγματικότητα.

Δυναμικές αποκαλούμε τις ιστοσελίδες που δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχο της να ανανεώνει και να προσθέτει περιεχόμενο με απλό και εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις. Αποτελεί την ιδανική λύση για όλους εσάς που θέλετε συχνά αλλαγές στην ιστοσελίδα σας ώστε να είναι συνέχεια ενημερωμένη χωρίς να είστε εξαρτημένοι από τρίτους και να επιβαρύνεστε οικονομικά κάθε φορά. Η Web Site δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της δημιουργίας, της παραγωγής, και της προώθησης, προσαρμόζοντας την κατασκευή στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Κάθε δυναμική ιστοσελίδα έχει μοναδικό σχεδιασμό καθώς κάθε εταιρία έχει διαφορετικές ανάγκες. Όλες οι αλλαγές γίνονται on-line και σε πραγματικό χρόνο, που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση μιας αλλαγής, είναι άμεσα προσβάσιμη στους επισκέπτες.

H Web Site παράλληλα με την ανάπτυξη ιστοσελίδων αναλαμβάνει και την φιλοξενία τους σε μισθωμένους Dedicated Servers σε datacenter στη Γερμανία, με άμεση πρόσβαση και τεχνική κάλυψη παράλληλα με την Γερμανική αξιοπιστία.
Με γνώμονα την αξιοπιστία και την συνέπεια, σας παρέχουμε υψηλή ασφάλεια της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο με Servers που ανταποκρίνονται σε μεγάλες απαιτήσεις με υψηλές ταχύτητες.

Ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές των πελατών σας με την εγγύηση της Web-Site. Firewall και Antivirus που εμποδίζουν κακόβουλες επιθέσεις.

Τα Σωστά Εργαλεία Κάθε φορά

Έχουμε γρήγορες λύσεις.

Χωρίς να χρονοτριβούμε αφού μελετήσουμε άμεσα τους στόχους σας θα σας δώσουμε λύσεις που θα αποφέρουν άμεσα κέρδη για να σταθείτε σε μια απαιτητική αγορά .

Μπορούμε να σας στηρίζουμε.

Δεν θα είστε μόνοι σας στον γιγάντιο παγκόσμιο ιστό. Χρειάζεστε συνεργάτες και θα είμαστε δίπλα σας να σας υποστηρίζουμε καλύπτοντας ότι χρειάζεστε.

Μας ενδιαφέρει η απόδοση.

Μια αποδοτική ιστοσελίδα αποφέρει επισκεψιμότητα και κέρδη. Αναλύοντας τις πιθανές αδυναμίες σας προτείνουμε άμεσες κερδοφόρες λύσεις

Έχουμε τρόπους να αναπτύξουμε την ιδέα σας και την επιχείρησή σας

Ελκυστικό, γρήγορο, ασφαλές, και απλό το site σας. Φτάνουν αυτά; Ναι αλλά πρέπει να τρέχει σε tablet smartphone και κινητά τηλέφωνα

Μια αποδοτική ιστοσελίδα πρέπει να φτάνει παντού. Αναλαμβάνουμε μετα-φράσεις σε όλες τις γλώσσες και προώθηση της ιστοσελίδας.

Πρέπει να είστε ενήμεροι για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Παρακολουθήστε καθημερινά και βελτι-ώσετε τα πιθανά λάθη.

Μην υποτιμάτε τα γραφιστικά της ιστοσελίδας σας για να έλξετε πελάτες. Δεν πρέπει να είναι βαριά, αλλά πρέπει να είναι προσβάσιμα σε κάθε συσκευή.

Πάντοτε δίπλα στην επιχείρησή σας.!

Ιδέες, Καινοτομίες, Ασφάλεια, Πωλήσεις, Νέους πελάτες