Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το internet είναι πλέον μια πραγματικότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς και ο πιο προσιτός οικονομικά τρόπος προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων. Ο αριθμός των χρηστών που αναζητά και αγοράζει προϊόντα μέσω διαδικτύου, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς .

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων κι έχοντας φέρει σε πέρας εργασίες από όλη τη γκάμα των επαγγελμάτων, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δική σας επιχείρηση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες Υπηρεσίες που έχουν σχέση με μια επιτυχημένη προβολή στο Internet (Σχεδιασμός , μελέτη, προγραμματισμός, φιλοξενία, προώθηση σε μηχανές αναζήτησης)

Κατασκευή εφαρμογών Internet

Στην πολυετή ενασχόληση μας με την ανάπτυξη ιστοσελίδων αρκετά συχνά χρειάστηκε να αναπτύξουμε κάποια εφαρμογή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησης .

Η website έχοντας αυτή την εμπειρία έχει έτοιμες εξειδικευμένες λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες πολλών επαγγελματικών κλάδων, αλλά και την τεχνογνωσία να καλύψει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

 

Προώθηση Ιστοσελίδων

oΠολύ σημαντικό κομμάτι  της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι η σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Προσφέρουμε υπηρεσίες SEO , βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδων έχοντας ενσωματώσει αυτή την υπηρεσία στο πακέτο της κατασκευής. Έχοντας πολυετή εμπειρία συνεχώς παρακολουθούμε τις τρέχουσες εξελίξεις και απαιτήσεις του Google και βελτιστοποιούμε τον κώδικα των σελίδων μας προκειμένου να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Το αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα που πολλές φορές είναι θεαματικά, χωρίς να αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο μαυρίσματος από το Google καθώς ποτέ δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνες τακτικές αντίθετες με τους κανόνες του Google . Πιστεύουμε πως η χρήση τίμιων πρακτικών SEO (white hat seo),είναι ότι το καλύτερο για μια αξιοπρεπή θέση της σελίδας σας στο internet.

 

… Στόχος μας η άριστη συνεργασία με τους  πελάτες μας προκειμένου το αποτέλεσμα που προκύπτει να ικανοποιεί πλήρως …